OVER KIDSVOETBAL

Kidsvoetbal Balvast is voor jongens en meisjes van 3 tot 8 jaar, met een toegespitste aanpak voor elke leeftijd: van voor het eerst samen sporten tot een echte voetbaltraining.

Kinderen ontwikkelen zich in hun eigen tempo. Jonge kinderen zijn sneller afgeleid en moeten vaak nog leren om met andere kinderen samen te spelen. Bij Kidsvoetbal Balvast houden we rekening met de fysieke groei en kwetsbaarheid van deze leeftijdsgroep.

Ons doel is om kinderen zo jong mogelijk met sport kennis te laten maken.

Samen sporten: 3 tot 4 jaar. De jongste kinderen laten we met aangepaste technieken, speciale materialen en spelletjes ervaren hoe leuk sporten is.

Op voetbal: 4 tot 6 jaar. De volgende groep is speciaal voor kinderen die 'op voetbal' willen, maar nog te jong zijn voor een voetbalvereniging. Spelenderwijs worden voetbaltechnieken aangeleerd en bouwen kinderen conditie op. Ze leren dribbelen, de bal aannemen en schieten op doel. De opbouw van de lessen sluit aan op de trainingen voor pupillen bij voetbalverenigingen.

Voetbalschool: 6 tot 8 jaar. Voor de oudste kinderen verzorgen wij echte voetbaltraining met de focus op techniek: de voetbalschool voor als je 'op voetbal' zit.

Kelly van Rij-Hermsen is de eigenaar van KIDSVOETBAL BALVAST. Kelly is ook de eigenaar en hoofdtrainer van VOETBALACADEMIE BALVAST en als keeperstrainer actief bij FEYENOORD (MO13, MO15 en MO17). S.V. Ommoord is de thuisbasis van Kidsvoetbal Balvast en Voetbalacademie Balvast.