OVER KIDSVOETBAL

Kidsvoetbal Balvast is voor jongens en meisjes van 2 tot 6 jaar die graag op voetbal willen, maar nog te jong zijn voor een voetbalvereniging.

Kinderen ontwikkelen zich in hun eigen tempo. Jonge kinderen zijn sneller afgeleid en moeten vaak nog leren om met andere kinderen samen te spelen. Bij Kidsvoetbal Balvast houden we rekening met de fysieke groei en kwetsbaarheid van deze leeftijdsgroep.

Ons doel is om kinderen zo jong mogelijk met sport kennis te laten maken.

Kidsvoetbal Balvast aanpak. Sporten met jonge kinderen vraagt om een toegespitste aanpak. Wij geven geen voetbaltraining, we laten kinderen met aangepaste technieken, speciale materialen en spelletjes ervaren hoe leuk sporten is.

Spelenderwijs worden voetbaltechnieken aangeleerd en bouwen kinderen conditie op. Ze leren dribbelen, de bal aannemen en schieten op doel. De opbouw van de lessen sluit aan op de trainingen voor pupillen bij voetbalverenigingen.

De aftrap voor een soepele overstap naar een voetbalvereniging!

Kelly van Rij-Hermsen is de eigenaar van KIDSVOETBAL BALVAST. Kelly is ook de eigenaar en hoofdtrainer van VOETBALACADEMIE BALVAST en als keeperstrainer actief bij FEYENOORD (MO13, MO15 en MO17). S.V. Ommoord is de thuisbasis van Kidsvoetbal Balvast en Voetbalacademie Balvast.